DITT LOKALA BUFFF

Välkommen till Bufff Skåne!

Bufff Skåne i Malmö: Spånehusvägen 62                                   

Bufff Skåne i Helsingborg: Thure Röingsgata 2 

0768-94 12 33

Välkommen till oss!

Bufff Skåne erbjuder stöd till barn och ungdomar i Skånes 33 kommuner. Bufff Skåne erbjuder stöd i form av:

  • Enskilt stöd
  • Familjestöd
  • Mobilt stöd
  • Öppet hus
  • Familjeaktiviteter
  • Barn- och Ungdomsgrupper

I mån av tid finns även möjlighet finns till “medfölj”. I de fall barn eller ungdom saknar en vuxen som kan följa med till besök till familjemedlem på häkte eller anstalt kan Bufff Skåne erbjuda detta på uppdrag av socialtjänsten.

Bufff uppbär ett statsbidrag från Kriminalvården för att genomföra verksamhet ute på landets häkten och fängelser. Bufff Skåne besöker häkte och anstalter och håller barncentrerade samtal med frihetsberövade föräldrar och syskon. 

Du är välkommen att ringa eller mejla till oss på Bufff Skåne för att få mer information om vår verksamhet, hur man anmäler sig till våra aktiviteter eller har en annan fråga. 

Bufff Skåne har två egna lokaler, den ena ligger i Malmö (Spånehusvägen 62) och den andra i Helsingborg (Thure Röingsgata 2). Båda lokalerna går det att ta sig med hjälp av kollektivtrafik. Bufff har även tillgång till lokaler i Landskrona och Kristianstad. 

Medarbetare

Ann
Verksamhetsledare

Mahina
Familjestödjare

Cecilia
Familjestödjare

Vill du bli medlem i Bufff Skåne?

Alla medlemmar har eller har haft frihetsberövad förälder eller familjemedlem. Som medlem får du delta på Bufff Skånes aktiviteter.

Medlemsavgift för våra medlemmar: 100 kr per familj och år.

Skriv för- och efternamn samt mejl adress/alternativt telefonnummer som meddelande vid inbetalning/överföring.

Vill du bli stödmedlem?

Som stödmedlem är du med och gör skillnad! Du bidrar till barn- och ungas psykiska hälsa och framtid. Vill du som stödmedlem ha uppdateringar om Bufff Skånes verksamhet mejla dina kontaktuppgifter till skane@bufff.se.

Stödmedlem: 100 kr eller valfritt belopp och år.

Skriv för- och efternamn samt mejl adress/alternativt telefonnummer som meddelande vid inbetalning/överföring. 

Vill du ge en gåva?

Som privatperson, företag eller organisation kan du skänka gåvor för att bidra till Bufff Skåne. Gåvor kan exempelvis vara pengar, rabatter eller saker. Är detta något du/ni vill bidra med, så kontakta Bufff Skåne. Samma gäller möjlighet till att vara sponsor. 

Bufff Skånes Bankgiro
5820– 2060

 

Bufff Skånes SWISH
123 321 6801

Bufff Skåne vill rikta ett stort tack till de kommuner, stiftelser och gåvogivare som under 2023 har möjliggjort Bufff Skånes verksamhet. Med deras hjälp så har Bufff Skåne kunnat erbjuda stöd till de barn och ungdomar som varit i behov av sammanhang och tillhörighet.

Stad, kommun och region: Malmö Stad, Helsingborgs stad, Kristianstad och Vellinge som alla har erbjudit föreningsbidrag till Bufff Skåne. Region Skåne har bidragit så att samtliga av Skånes 33 kommuner kan erbjudas stöd.

Stiftelser och fonder: Carl Jönssons understiftelse, Craffordska stiftelsen och Kruses fond,

Övriga gåvogivare: Odd Fellow (Loge Caritas 34, Lägret 20 sju stjärnor, Loge S:t Knut, Fraternitets 3, Rebeckaordern Loge R47, Rebeckaordern Margareta, Rebeckalogen nr 58 Sankta Dorothea), Resurs Bank och deras personal, Giving People, Svenska Kyrkan V Klagstorp, Lions Malmö, Charity Öresund samt övriga privata gåvogivare.                                                           

Varje krona räknas, stort som smått! Med ditt stöd kan vi fortsätta hjälpa barn och ungdomar med frihetsberövad förälder eller familjemedlem.
Tillsammans kan vi göra skillnad för våra barn och unga! ♥

Bufff Skånes styrelse

Lena Bogren, ordförande

Johan Kruse, kassör

Peter Zerpe, ledamot

Conny Boman, revisor

Canela Skyfacos, vice ordförande

Magnus Gustafsson, sekreterare

Madelein Kattel, ersättare

Elma Duracovic, ersättare