DITT LOKALA BUFFF

Välkommen till Bufff Östergötland!

Hjälp oss hjälpa barn och unga

Stöd Bufff nu!

Smedjegatan 40 602 19 Norrköping

Smedjegatan 40 602 19 Norrköping

ostergotland@bufff.se
011-10 70 57

Aktiviteter

Terminsplan

Vill du vara säker på att få information om allt som händer hos oss? Skicka då ett mejl och tala om att du vill vara med på vår lista för utskick och påminnelser.

Medarbetare

Stefan S
Verksamhetsledare

Kent
Familjestödjare

Antonia
Familjestödjare

Gisela
Familjestödjare

Du når oss på Bufff Östergötland säkrast på vardagar mellan 09:00-16:00 på telefon 011-10 70 57.

Öppet hus: Varje torsdag mellan kl.16-19 erbjuder vi barn, ungdomar och familjer en trygg mötesplats där man har möjlighet att träffa andra i liknande situation. Vi anordnar pyssel, lekar och vi äter något tillsammans.  Se längre ned på sidan för på fler aktiviteter!

Du kan även ringa Bufff:s stödtelefon 020-200 330, eller chatta med oss på Bufff. Chatten hittar du här

Chatt

Bufff Östergötlands styrelse

Annika Altnäs, ordförande

Magnus Loften, sekreterare

Gisela Tapper, ledamot

Isa- Bell Andersson, kassör/ekonomiansvarig

Jeanette Hellman, ledamot

Annelie Johansson, adjungerad

Tack för att ni hjälper oss att kämpa för barnen!

Bufff Östergötland riktar ett varmt tack till följande gåvogivare och sponsorer:

Region Östergötland, Norrköpings kommun och Linköpings kommun.

Stöd vår verksamhet via 90-konto

Märk bidraget med namnet på den förening du vill stödja, exempelvis Bufff Östergötland. Om du inte märker gåvan fördelar riksorganisationen bidraget mellan föreningarna. Om du som företagare vill bli fakturerad, Mejla faktureringsuppgifter och summa till info@bufff.seTackkort och gåvobevis skickas till angiven adress.

Skicka ditt bidrag till:

90-konto:90 514 – 1

SWISH:900 51 41

Östergötland erbjuder:

Familjeaktiviteter: Bufff erbjuder en familjeaktivitet i månaden. Vi lyssnar på vad barnen önskar att göra och utifrån det anordnar vi utflykter eller aktiviteter tillsammans. (utan kostnad). Se aktivitetskalendern.

Ungdomsgrupper: Barn och ungdomsgrupperna är ett forum där barn och ungdomar erbjuds möjligheten att träffa andra i liknande situation för att prata och ha kul tillsammans. Vi anordnar tematräffar och aktiviteter. Grupperna delas in i ålderskategorier. Vi har grupperna öppna så det är bara att kontakta oss.

FF- föräldrafritt, för barn/ungdomar mellan 8 – 11år

UG- Ungdomsgrupp, för ungdomar mellan 13 – 18 år

Digitalungdomsgrupp: Vi kommer under hösten undersöka möjligheterna att starta upp och hålla barn/ungdoms grupper i länet digitalt med inslag av fysiska träffar.

Enskilt Stöd: Till Bufff kan du komma om du vill ha någon att prata med. Boka en tid och få hjälp, råd och stöd utifrån familjens egna behov. På Bufff finns personal med kompetent utbildning samt erfarenhet av såväl kriminalvården, socialtjänsten mm. I de fall ni inte har möjlighet att komma till våra lokaler så kan vi erbjuda stöd hemma hos er eller på en annan plats där ni känner er trygga. Vi kan även stöttar er i mötet med myndigheter tex. Följa med på nätverksmöten i skolan eller hos socialtjänsten/familjerätten/tingsrätten.

Familjestöd: Bufff finns som stöd till hela familjen. Till Bufff kan ni som familj komma tillsammans, vi finns för er under hela processen. Ibland kan det vara skönt att bara få prata av sig eller få hjälp med att berätta för barnen vart deras förälder/syskon/familjemedlem är och hur hen har det i häktet eller fängelset.

Mobilt stöd i alla kommuner i Östergötland. Genom vårt mobila stöd så möter vi våra barn/ungdomar på sin hemmaplan oavsett var dom bor i länet.

Tillsynspermissioner: Till Bufff kan man komma om man vill träffa och umgås med sina barn när man har permissioner. Ring till Bufff för att boka datum och tid, vi bokar lokalen till er så att ingen annan verksamhet pågår.

Umgängen: Då rätten har beslutat att den ena föräldern har rätt till umgängen med sina barn finns det möjlighet för socialtjänsten att upphandla den tjänsten av Bufff. Umgängen sker i våra lokaler med personal från Bufff. Planering, antal umgängen samt tid utgår ifrån den umgängesplan som ligger till grunden för umgänget.

Stöd via telefon: Till Bufff kan klienter, anhöriga och personal inom kriminalvården eller annan myndighet ringa för att få råd och stöd i frågor som rör barn. Bufff är godkänd inom kriminalvården och för klienter räknas samtalet som myndighetssamtal/samtal till organisationer.

Vill du bli medlem/stödmedlem?

Att bli medlem/stödmedlem kostar 100 kr/år

Skriv ditt för- och efternamn samt e-postadress/alternativt telefonnummer som meddelande vid överföringen.

Självklart går det bra att sätta in valfritt belopp över 100 kr om du önskar vara medlem och/eller skänka en gåva.

Östergötland

BG
5665-0740

SWISH
123 299 04 06

Stöd oss så stöder vi barn och unga!