BLOGG

Bufff på Järaveckan 2024

Discover Chatten

Scroll for more

Hjälp oss stödja barnen

Donera nu

Bufff på Järaveckan 2024

För fjärde året i rad tog Bufff plats på Järvaveckan som utställare.

Järvaveckan är en mötesplats för öppna samtal där civilsamhälle, myndigheter, företag, partier och medborgare samlas. I år var temat Morgondagens Sverige och fokus låg på diverse samtal om de samhällsutmaningar Sverige står inför idag, såsom gängkriminalitet, utanförskap och konflikter i vårt närområde.

Nytt för i år var ett jobbtorg där deltagare fick träffa organisationer som erbjuder jobb, utbildning eller på andra sätt arbetar med arbetsmarknadsfrågor. Järvaveckan var även fylld med ett flertal kulturarrangemang, musikuppträdanden, partiledartal och seminarium.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För att öka medvetenheten om Bufffs arbete och belysa målgruppen barn med frihetsberövad anhörig, fanns vi på plats som utställare. Under två soliga dagar fick vi möjligheten att prata och diskutera med många yrkesverksamma och andra som möter målgruppen om deras behov samt det stöd Bufff erbjuder.

Då många av besökarna under Järvaveckan är barn och unga valde vi att anordna en speciell och mycket populär aktivitet i vårt tält. Barn och unga fick möjligheten att pyssla och måla sin egen t-shirt. Förutom att uttrycka sin kreativitet, hade vi många fina samtal med barn och ungdomar där vi tillsammans fick möjlighet att reflektera kring Bufffs målgrupp och varför vi behövs.

Vi tackar alla arrangörer, utställare och besökare för fina dagar tillsammans!